6 é ACTIVITATS 16 MARÇ - 12 JUNY

ACÍ TENS TOTES LES ACTIVITATS DEL 16 DE MARÇ AL 12 DE JUNY DE 2020

Aquesta va per vosaltres!!!Ànim!!!




Vos deixe la lletra per a que canteu aquesta cançó ben fort i vos done molta força i ànim!!!






ACTIVITATS 16 - 20 MARÇ.

CANTEM: "Creo en mi" Natalia Jiménez

Com hem comentat a classe és una cançó molt difícil de cantar però... vos la deixe per voleu arrisvcar-vos. Vos deixe també els vídeos l'actuació de Franser Pazos en La vVoz i el vídeo oficial.






RITME.



Busqueu un got de plàstic o cartró. Pots fer-ho sol o et pot acompanyar la teua família.



Ara un poc de percussió corporal.


ACTIVITATS 23-27 MARÇ

REPÀS LLENGUATGE MUSICAL 1:

Baix et deixe un enllaç on tens informació per a fer un repàs de conceptes de llenguatge musical. Entra, llig de la pàgina 1 a la 10. Quan aplegues a la pàgina 11, clica on diu "Cuaderno digital" i  mira tot el quadern, escoltant els exemples. 


PER A TREBALLAR AMB LA FLAUTA:


1 - Obri l'enllaç, hi trobaràs el vídeo la partitura i un audio que pots gastar per a tocar. No t'asustes quan veges la partitura, ara només mira el video.


2- Ara, com hauràs pogut vore, treballar la cançó amb la partitura és un poc difícil així que et deixe un tutorial que et facilitarà molt el treball.


3- Ampliació. Si encara tens més ganes de tocar alguna cançò d'Ed Sheeran et deixe el tutorial de photograph.(Aquesta activitat és voluntària).



A BALLAR!! Et deixe baix dos vídeos d'altres peces d'Ed. Sheeredan. Tria un i a Ballar!!!







ACTIVITATS 30 MARÇ - 3 ABRIL.


REPÀS LLENGUATGE MUSICAL II: Entra en l'enllaç de baix i fes la webquest sobre el puntet. Quan acabes fixa't en allò que t'has equivocat.

REPÀS LLENGUATGE MUSICAL 2

PER A TREBALLAR AMB LA FLAUTA II:

Ara treballa la cançó de Sebastián Yatra "Un año más". Et deixe el tutorial.

UN AÑO MÁS

Ara escolta la cançó i segueix la lletra. Després, quan l'escoltes varies vegades, canta-la.

Després de cantar-la inventa't un ritme per acompanyar-la i escriu-lo com consideres. Després pots enviar la foto del que has escrit o si enregistres un video, on s'enfoquen sols les mans, al correu aulamusicavillarpalasisagunt@gmail.com Si no pots enviar-ho, no et preocupes, m'ho ensenyaràs quan tornem a l'escola.


A JUGAR!!!! CLICA EN L'ENLLAÇ DE BAIX I PODRÀS JUGAR AL TRIVIAL MUSICAL.

TRIVIAL MUSICAL

ACTIVITAT D'AMPLIACIÓ: T'aconselle que faces aquesta activitat. Llegim els següents ritmes.



ACTIVITATS 5 - 10 ABRIL

1- Escolta la cançó dos vegades  i després canta. El títol és  "Close your eyes" i la cantant Meghan Trainor.


Si vols pots jugar al següent joc per a treballar un poc la lletra, clica en l'enllaç, tria un nivell. Després tria "modo selección". Aquesta activitat és d'ampliació. Pots fer-la si vols.

TREBALLEM LA LLETRA DE LA CANÇÒ

2- Ara llig atentament la lletra que apareix en el següent vídeo.


3- ACTIVITAT: Resumeix el tema de la cançó. i contesta amb quina o quines cançons treballades a classe pot relacionar-se el tema d'aquesta cançó. Pots enviar-me la resposta o donar-m'ho quan tornem al col.legi. Si vols enviar-me l'activitat al correu aulamusicavillarpalasisagunt@gmail.com


4- A BALLAR!!!!

ACTIVITAT D'AMPLIACIÓ: Aquesta activitat és de caràcter voluntari.Pots cercar informació sobre Meghan Trainor amb una foto i fer un xicotet treball (no més d'un full). Pots entregar-me'l quan tornem a l'escola o enviar-me'l per email al correu aulamusicavillarpalasisagunt@gmail.com

5- ACTIVITAT REPÀS LLENGUATGE MUSICAL 3.

RECORDA:


Ara clica en l'enllaç de baix i fes les activitats.


ACTIVITAT  SEGUIMENT DE LES TASQUES REALITZADES. (16 març - 8 abril)
ARA UNA VEGADA REALITZADES TOTES LES TASQUES EMPLENA I ENVIA EL SEGUIMENT DEL TEU TREBALL QUE ET DEIXE BAIX. FES CLIC A L'ENLLAÇ S'OBRIRÀ UN DOCUMENT WORD QUE CAL QUE EMPLENES I M'ENVIES, NO L'IMPRIMISQUES, EMPLENA DIRECTAMENT EN EL DOCUMENT WORD I ENVIA-HO. AL FINAL DEL DOCUMENT TENS LES INDICACIONS.


SEGUIMENT ACTIVITATS 1

Vos deixe el mateix full de seguiment anterior però en pdf, per si teniu algun problema amb el format anterior. Podeu fer-lo en el format que vos siga més còmode.

SEGUIMENT ACTIVITATS PDF

Podeu enviar aquesta tasca més endavant si no podeu per a la data marcada.

ACTIVITATS 9 - 17 ABRIL.

VACANCES:  A descansar, jugar i divertir- vos tot el que pugau!!!

Vos deixe aquesta cançó molt divertida!!!

"Lúnic que vull és cantar" - Doctor Prats.




ACTIVITATS 21 - 24 ABRIL

Vos deixe la cançó que és la banda sonora del vídeo que vos hem fet els mestres per a que la canteu.

"Al final ot anirà bé" - Doctor Prats




Experimenta i crea peces musicals emprant aquesta eina. Tens varies opcions d'instruments, és molt intuitiu, no et preocupes, tu ves provant coses i quan tingues una cançó que t'agrade dona- li a "Save" (guardar). Et donarà varies opcions per a guardar-la, en arxiu wav, arxiu midi o en un enllaç. Vos aconselle que ho guardeu tant en wav com en midi i que, a més a més, també feu l'enllaç. Quan torneu a classe vos explicaré les característiques dels tres tipus d'arxiu.

Podeu enviar-me l'enllaç de la cançó que heu fet al correu aulamusicavillarpalasisagunt@gmail.com indicant el vostre nom, cognom i classe. A més a més, quan tornem al col.legi em podeu entregar un usb en els formats wav o midi, o si, preferiu, m'ho podeu enviar també al correu que ja vos he dit.

Clica baix i comença!!!

CREACIÓ MUSICAL: SONG MAKER

ACTIVITATS 27 -30 ABRIL

Ara, al llarg de varies setmanes treballarem les pel.lícules musicals. La primera en la que ens centrarem és Grease.


 1 - Mireu l'escena de la pel-lícula. Cançó "Summer nights"


2 - Activitat d'ampliació de la cançó. Aquesta activitat la pots fer si vols. Toca amb la flauta.


3 - Mira les escenes de les cançions "You're the one that Iwant"i "We go together hard"



4- A ballar!!!

"You're the one that I want"


"We go together hard"




ACTIVITATS 4 - 8 MAIG

RECORDA QUE JA TENIM EN MARXA EL PROGRAMA DE RÀDIO PALASÍ MUSIC RÀDIO, EL TENS AL BLOG ESCOLTA ELS PROGRAMES I ANIMA'T A PARTICIPAR. BAIX DE CADA PROGRAMA TENS TAMBÉ ACTIVITATS I VÍDEOS QUE POTS FER.

Aquesta setmana ens centrarem en la pel.lícula musical "Mamma Mia". Cal saber que les cançons que apareixen a la pel.ícula no es van compondre per a aquesta pel.lícula, de fet les cançons són molt anteriors a la pel.lícula i el grup que les cantava s'anomenava ABBA.




CANÇÓ "MAMMA MIA"

1 - Mira l'escena de la pel.lícula en la que apareix la cançó.


2 - Canta la cançó en anglès.





3- Ara canta la versió en castellà.



4- Toca amb la flauta.



5 -  Ara a ballar!!!



ACTIVITATS 11- 15 DE MAIG

RECORDA QUE JA TENIM EN MARXA EL PROGRAMA DE RÀDIO PALASÍ MUSIC RÀDIO, EL TENS AL BLOG ESCOLTA ELS PROGRAMES I ANIMA'T A PARTICIPAR. BAIX DE CADA PROGRAMA TENS TAMBÉ ACTIVITATS I VÍDEOS QUE POTS FER.

Recordem com és la cançó de Mamma Mia amb la flauta, torna-la a tocar, varies vegades.

Seguim treballant la pel.lícula musical "Mamma Mia", però ara anem a treballar la cançó "Dancing queen"

1 - Mira l'escena de la pel.lícula.



2 - Canta la cançó.



3- A ballar!!!




ACTIVITAT D'AMPLIACIÓ: Cerca informació sobre el grup ABBA, no més d'un full amb alguna foto inclosa. Pots entregar-m'ho quan anem al col.legi o enviar-m'ho per email a aulamusicavillarpalasisagunt@gmail.com

PERCUSSIÓ CORPORAL. Segueix el vídeo i fes la percussió corporal que s'indica:



ACTIVITATS: 

RECORDA QUE JA TENIM EN MARXA EL PROGRAMA DE RÀDIO PALASÍ MUSIC RÀDIO, EL TENS AL BLOG ESCOLTA ELS PROGRAMES I ANIMA'T A PARTICIPAR. BAIX DE CADA PROGRAMA TENS TAMBÉ ACTIVITATS I VÍDEOS QUE POTS FER.

1 - Repassa amb la flauta les cançons que has tocat de la pel.lícula Grease i "Mamma Mia".
2 - Ara farem un repàs de la música pop des de 1950 a través de la dansa, així que prepara't i... a ballar!!!





3 - Per a tocar a casa. Vos deixe un video en el que podem "tocar la bateria", imagine que no teniu una bateria  acasa però... podem fer una amb el material que tenim a casa. Agafa 3 poals o tuppers   i pega-li a cadascú un paper de d'un color (roig, balu i verd), et faran de caixa i tom - tom, després agafa 2 tapadores de cassoles (metàliques, no de cristal) si tens i pega-li un paper de color grog a una i de color taronja a l'altra (si no tens tapadores metàliques busca alguna cosa a casa que et serveixca per a fer el sò metàlic dels plats) i a tocar... Per a fer de baquetes pots gastar 2 colors de fusta o culleres (però agafa-les al revés, la part més ampla dins de la mà).

ACTIVITATS 18 - 22 DE MAIG

1/ Canteu i aprengau la cançó d'aquest vídeo que vos deixe baix, està especialment dedicada a vosaltres. 
2/Després, una vegada ja l'heu practicat poseu-vos els auriculars  i enregistreu sols la vostra veu cantant la cançó mentre escolteu la música pels auriculars.  Podeu enregistrar la veu amb el telèfon mòbil. Important: SOLS àudio.
3/Una vegada enregistrada la veu envieu-la al correu aulamusicavillarpalasisagunt@gmail.com indicant en l'assumpte cançó i el vostre nom i classe.

És molt important que enregistreu la veu seguint les indicacions que vos done, perquè després farem una activitat molt interessant emprant els àudios.

Espere que vos agrade!!!!


4/ Escolta els programes de la nostra ràdio PALASÍ MUSIC RÀDIO i mira els continguts del programa, inclouen vídeos i informació addicional. Pots enviar les teues dedicatòries amb notes de veu al correu aulamusicavillarpalasisagunt@gmail.com


ET DEIXE L'ENLLAÇ DELS PROGRAMES:




ACTIVITATS DEL 25 - 29 DE MAIG

Si encara no has fet l'activitat de la setmana anterior, ara és el moment.

Aquesta setmana vos deixe unes tasques molt fàcils i divertides per a fer en família.

Volem que participeu vosaltres i les vostres famílies en el nostre programa de ràdio. Així que, la tasca d'aquesta setmana, si voleu participar, serà enviar un missatge d'àudio al correu aulamusicavillarpalasisagunt@gmail.com

Què heu de fer/dir en el missatge d'àudio? Molt fàcil, podeu:

- Presentar-vos, dir el vostre nom i de quina classe sou

- Dir si vos agrada la música.

- Si vosaltres o algun membre de la família és músic podeu dir-ho, o poden dir-ho ells...

- Dir una cançó que vos ha acompanyat en aquests dies i com vos ha acompanyat. Podeu cantar un fragment, vosaltres sols o més divertit encara sí ho feu acompanyats de les vostres famílies....

- Podeu comentar també alguna altra cançó, grup o cantant que vos agrade molt. També podeu cantar un fragment, sols o acompanyats de les vostres famílies , acompanyats sempre és més divertit...

- Enviar una dedicatòria, missatge, salutacions...

I , per últim, la resta de les tasques seràn escoltar els programes de ràdio de la setmana i vore els vídeos i informació addicional dels continguts de cada programa, recordeu que vos els fique baix. Aniré afegint els enllaços dels programes de ràdio segons els anem fent.

Cuideu-vos molt.




                        ACTIVITATS 1 - 5 DE JUNY

Si no has fet encara les activitats de la setmana anterior... ara és el moment. 

La tasca d'aquesta setmana és molt fàcil: 

- Toca amb la flauta les 2 cançons que més t'han agradat.
- Escolta els programes de ràdio d'aquesta setmana i mira els continguts dels programes. Baix de cada programa tens informació addicional al programa i vídeos. És molt interessant que, a més d'escoltar els programes et fixes en els continguts... aprendràs moltes coses noves.
Recorda que, habitualment, els programes eixen a l'aire dilluns i divendres.

PROGRAMA 12


 ACTIVITATS 8 - 12 DE JUNY


La tasca d'aquesta setmana:

- Escolta els programes de ràdio d'aquesta setmana i mira els continguts dels programes. Baix de cada programa tens informació addicional al programa i vídeos. És molt interessant que, a més d'escoltar els programes et fixes en els continguts... aprendràs moltes coses noves.
Recorda que, habitualment, els programes eixen a l'aire dilluns i divendres.



- Canta les 2 cançons que més t'han agradat de les que hem treballat des del mes de març. Recorda que pots accedir a totes des de l'enllaç 


No hay comentarios:

Publicar un comentario